Management

Hoe houd je grip op een (crisis)situatie? Hoe creëer je constructief contact met stakeholders? En wat wordt er dagelijks gezegd en geschreven in de media over de onderneming? Wij adviseren over de invulling van communicatie en lobby binnen uw organisatie.

Interim

Denken en doen combineren wij. En dus helpen we u ook graag bij de implementatie van nieuwe strategieën: inhoudelijk of meer organisatorisch. Dat kan op interimbasis, omdat u graag een expert heeft die snel kan schakelen, makkelijk verbanden legt en ook nog het voordeel heeft van een bureau dat achter hem of haar staat om mee te denken. Iemand die ook weet hoe dat bij u in huis te organiseren. 

& Lees meer
Issuemanagement

Niets is vluchtiger dan de actualiteit. Maar ze bepaalt wel de slagingskans van de plannen en ideeën van uw organisatie. Een nieuw kabinet kan deuren openen en sluiten. Wat eerst niet heel belangrijk leek, blijkt de volgende dag na een tweet van een boze klant tot grote media-aandacht te leiden. Media-aandacht die leidt tot een deuk in de reputatie. 

& Lees meer
Stakeholdersmanagement

Wie zijn dan al die stakeholders? Welke belangen vertegenwoordigen zij? Smart&Able brengt de stakeholders in kaart, voorspelt wat u wanneer kunt verwachten. We kennen politiek-Den Haag, weten hoe u het verschil kunt maken in contact met Europese, landelijke en lokale politici en ambtenaren.

 

& Lees meer
Monitoring media en politiek

Smart&Able combineert de ervaring van PR-monitoring met die van een politieke monitoring. De werkwijze is simpel en effectief. Op basis van een met u te ontwikkelen trefwoordenlijst scannen wij alle relevante politieke ontwikkelingen en media. En suggereren actie(s). 

& Lees meer
Deel deze pagina Tweet plaatsen Update plaatsen