Trainingen

Een krachtig mediaoptreden versterkt de reputatie van uw organisatie. Met een mediatraining scherpt u uw boodschappen aan en leert u deze op een natuurlijke manier over het voetlicht te brengen in korte quotes of in een langer interview. Een training om effectief uw standpunt onder de aandacht te brengen bij de politiek; lobby-training.

Mediatraining

Een krachtig mediaoptreden versterkt de reputatie van uw organisatie. U leert hoe op een natuurlijke manier een verhaal te vertellen of een quote af te geven.

& Lees meer
Presentatietraining

Een goed inhoudelijk verhaal vertellen, dat kunt u. Want anders hoeft u geen presentatietraining te volgen. Het verhaal zo in elkaar zetten dat het beklijft, dat is andere koek. En het moet zijn toegespitst op het publiek; dat kunnen de media zijn, uw eigen werknemers, stakeholders enzovoort.

& Lees meer
Lobbytraining

Onze adviseurs - met een achtergrond in de politiek en ambtenarij – trainen waar u op moet letten om invloed te hebben op vergaande politieke besluitvorming, zoals wetsvoorstellen en wetswijzigingen. We adviseren u hoe te praten met ‘het Binnenhof’, in het provincie- of gemeentehuis of met andere stakeholders.

& Lees meer
Deel deze pagina Tweet plaatsen Update plaatsen