Vacature: adviseur communicatie en lobby

8 september 2017 *

 

 

 

 

Wij zoeken: 

Een adviseur die:

-      begrijpt hoe media werken, hoe ‘Den Haag’ werkt en alle   mechanismen daaromheen;
-      het hoofd koel houdt bij crises;
-      kan woordvoeren;
-      begrijpt hoe belangenbehartiging werkt;
-      alle takken van sport kent op het gebied van corporate communicatie: issues management en                      stakeholdermanagement -al gebruik je die termen zelf niet; 
-      weet hoe je besluit- of meningsvorming kunt beïnvloeden;
-      minister, CEO, directeur of hoofd communicatie kan adviseren.

Wij zijn:

Smart&Able is een bureau voor communicatie en lobby. Wij adviseren en begeleiden beursgenoteerde bedrijven, (semi)publieke organisaties, overheidsinstellingen, politici en CEO’s. Smart&Able maakt ingewikkelde zaken simpeler, zodat organisaties en bedrijven de touwtjes weer in handen krijgen bij issues en crises. De aanpak is no-nonsense, recht door zee, snel en secuur.

Wij vragen:

Academisch denk- en werkniveau; het is immers de bedoeling dat je hoofd- en bijzaken van elkaar kunt onderscheiden. Geen bla-bla, want over ons vak wordt veel te ingewikkeld gedaan. Verder verwachten we dat je initiatief neemt, punctueel en assertief bent, dat je afspraken nakomt en je vak verstaat. Ook ben je gewoon Nederlands blijven spreken: communicatiejargon en woorden als ‘agile’, ‘lean’, ‘scrum’ zijn verboden. Een groot netwerk (liefst ook in het bedrijfsleven) is een pluspunt. Tien jaar relevante ervaring in woordvoering en/of corporate communicatie en public affairs.

Wij bieden:

Een interessante functie bij een ambitieus bureau: je volgt media en politiek, adviseert, maakt plannen en voert ze ook uit. Veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. Verschillende klanten, ruimte voor ontplooiing en initiatief. Wie goed presteert, wordt goed beloond.

En nu?            

Stuur uiterlijk maandag 25 september 2017 cv en motivatie naar Selma Penseel (s.penseel@smartandable.nl). Wil je meer weten? Bel haar op 06-51135943.

Deel deze pagina Tweet plaatsen Update plaatsen