werkzaamheden

Wat doen we

Alles wat Smart&Able doet is te vatten onder lobby en communicatie. Bij Smart&Able hebben we niet veel met dure woorden en populistische teksten. Wij zijn van logisch nadenken koppelen aan een praktische uitvoering. 

Strategie & advies

Vooruitdenken, weten wie wanneer beslist, vooraan staan en zitten; een communicatie- of lobbystrategie voor de lange(re) termijn die zich ook richt op wat we vandaag al gaan doen. Dat doen we met uw board, management- of communicatieteam.

Interim & Management

Hoe houd je grip op een (crisis)situatie? Hoe creëer je constructief contact met stakeholders? En wat wordt er dagelijks gezegd en geschreven in de media over de onderneming? Wij adviseren over de invulling van communicatie en lobby binnen uw organisatie. 

Training & coaching

Een krachtig mediaoptreden versterkt de reputatie van uw organisatie. Met een mediatraining scherpt u uw boodschap aan en leert die op een natuurlijke over het voetlicht te brengen in korte quotes of in een langer interview. Wilt u meer zicht op het ambtelijke en politieke speelveld om daar aandacht te krijgen voor uw standpunt, dan biedt Smart&Able een lobbytraining.

Crisismanagement & woordvoering

Overname, brand, staking of gerechtelijke procedure: Smart&Able is 24/7 bereikbaar tijdens een crisis. Met praktische en concrete adviezen. We vangen uw woordvoering op, of organiseren die, zodat u de regie houdt of weer krijgt.

Volg ons