reputatie interim management

Interim & Management

Hoe houd je grip op een (crisis)situatie? Hoe krijg je goed contact met stakeholders? En wat wordt er dagelijks gezegd en geschreven in de media over de onderneming? Wij adviseren over de invulling van communicatie en lobby binnen uw organisatie.

Interim

Denken en doen combineren wij. En dus helpen we u ook graag bij de implementatie van nieuwe strategieën: inhoudelijk of meer organisatorisch. Dat kan op interimbasis, omdat u graag een expert heeft die snel kan schakelen, makkelijk verbanden legt en ook nog het voordeel heeft van een bureau dat achter hem of haar staat om mee te denken. Iemand die ook weet hoe dat bij u in huis te organiseren.

Reputatiemanagement

Een stevige reputatie moet worden onderhouden en bewaakt. Is de reputatie in orde, dan zijn de klappen minder hard in een crisissituatie. Dan blijft het vertrouwen overeind.

Smart&Able helpt u bij het analyseren van uw reputatie. En de strategie om die reputatie te verbeteren of te bestendigen. Ook helpen wij bij het bepalen van uw gewenste positie in de markt. Soms praktisch door de boodschappen van uw organisatie vorm te geven. Soms door u te wijzen op ontwikkelingen en omstandigheden waar u op kunt inspelen. En door te meten.

Issuemanagement

Niets is vluchtiger dan de actualiteit. Maar ze bepaalt wel de slagingskans van de plannen en ideeën van uw organisatie. Een nieuw kabinet kan deuren openen en sluiten. Wat eerst niet heel belangrijk leek, blijkt de volgende dag na een tweet van een boze klant tot grote media-aandacht te leiden. Media-aandacht die leidt tot een deuk in de reputatie.

Stakeholdersmanagement

Wie zijn dan al die stakeholders? Welke belangen vertegenwoordigen zij? Smart&Able brengt de stakeholders in kaart, voorspelt wat u wanneer kunt verwachten. We kennen politiek-Den Haag, weten hoe u het verschil kunt maken in contact met Europese, landelijke en lokale politici en ambtenaren.

Volg ons