nieuws krant media

Training & coaching

Een krachtig mediaoptreden versterkt de reputatie van uw organisatie. Met een mediatraining scherpt u uw boodschappen aan en leert u deze op een natuurlijke manier over het voetlicht te brengen in korte quotes of in een langer interview. Een training om effectief uw standpunt onder de aandacht te brengen bij de politiek doen we met een lobby-training. Zo krijgt u van ons altijd een training die precies op maat is.

Mediatraining

Een krachtig mediaoptreden versterkt de reputatie van uw organisatie. U leert hoe op een natuurlijke manier een verhaal te vertellen of een quote af te geven.

Presentatietraining

Een goed inhoudelijk verhaal vertellen, dat kunt u. Want anders hoeft u geen presentatietraining te volgen. Het verhaal zo in elkaar zetten dat het beklijft, dat is andere koek. En het moet zijn toegespitst op het publiek; dat kunnen de media zijn, uw eigen werknemers, stakeholders enzovoort

Lobbytraining

Onze adviseurs, met een achtergrond in de politiek en ambtenarij weten waar u op moet letten om invloed te hebben op vergaande politieke besluitvorming. Voorbeelden hiervan zijn wetsvoorstellen en algemene maatregelen van bestuur.

Smart&Able traint gesprekken met beslissers op het Binnenhof, in het provincie- of gemeentehuis. Of organiseert een ‘rondje Den Haag'.

CEO-coaching

De reputatie van een CEO is belangrijker dan ooit. Die is steeds meer bepalend voor de reputatie van de onderneming. U leeft in een glazen huis, ligt onder het vergrootglas. Uw reactiesnelheid en boodschap als CEO is essentieel, zowel intern als extern. Klanten, aandeelhouders, belangengroepen, politiek en ook medewerkers oordelen daar dagelijks over. Wij helpen u, continu.

Volg ons