Werkwijze Smart&Able

Werkwijze Smart&Able

Is uw organisatie Smart&Able?

Werkwijze

Smart&Able helpt organisaties en bedrijven met het verbinden van hun eigen wereld met de buitenwereld en andersom. U wilt met uw organisatie graag middenin de samenleving staan. In contact met (potentiële) klanten, belangenorganisaties, werknemers en (lokale) politiek. De werkelijkheid is vaak weerbarstiger. Met goede intenties ontwikkelt u plannen voor nieuwe producten en diensten, bouwt aan uw positionering ten opzichte van concurrenten of wilt contact met de politiek. De meeste energie gaat zitten in de inhoud van uw plannen. Terwijl de zorg voor een goede landing van die plannen minstens zo belangrijk is. Daarover moet ruim tevoren worden nagedacht.

Smart&Able spiegelt uw plannen aan de kritische blik van de buitenwereld. Dat resultaat koppelen we samen met u aan eigentijdse manieren om beeldvorming, opinie en actualiteit zodanig te beïnvloeden dat uw plannen een zo groot mogelijke kans van slagen hebben.

Smart&Able: slimme strategie gekoppeld aan een praktische uitvoering.

Lobby- en communicatie

Alles wat Smart&Able doet is te vatten onder lobby en communicatie. Onder die paraplu horen campagnes, interne communicatie, woordvoering, PR & social media, media- en kernboodschappentraining, etc. Een populaire term voor alles wat we doen is ‘reputatiemanagement’. Bij Smart&Able hebben we niet veel met dure woorden of populaire praatjes. Wat wij doen is uw organisatie wereldwijzer maken zodat uw inhoudelijk verstandige plannen een grotere kans van slagen hebben.

Slimme strategie koppelen aan praktische uitvoering

Wij analyseren, ontwikkelen visies en strategieën, bedenken tactieken en creatieve oplossingen. Met u. Daarbij jagen we teams aan, doen onderzoek, leiden brainstorms in de boardroom. Alles wat nodig is om snel en precies de kern van het probleem te benoemen en bovenal de oplossing te vinden. Praktische en concrete adviezen.

Die koppelen we samen met u aan een praktische uitvoering. Eventueel met woordvoering, mediatrainingen en interim-management van communicatieteams. We zijn in staat om u onmiddellijk te helpen met uw communicatie. Omdat het roer om moet of tijdens een crisis.

Ervaring

Wij kennen politiek Den Haag en weten hoe media opereren. Uit eigen ervaring weten we dat positionering en verbeteren van reputatie intern begint en dat succesvolle lobby- en communicatie staat of valt met de juiste verpakking en timing. Wij kijken daarin vooruit. Ja, in uren en dagen – als dat nodig is in minuten – maar vooral in jaren, want daar zijn bedrijven en organisaties het best mee geholpen. We varen op onze uitgebreide kennis en jarenlange ervaring, opgedaan tijdens ons werk voor klanten als Allianz, EY, Ziggo, de Tweede Kamer der Staten Generaal, Microsoft Nederland, de Nederlandse Publieke Omroep en de gemeente Den Haag.

 

Deel deze pagina Tweet plaatsen Update plaatsen