Wie zijn wij?

Wie zijn we?

Als je als bedrijf, organisatie, CEO, bestuurder of directeur in een crisis zit of een ingewikkeld communicatie- of lobbyprobleem hebt, wil je daar een oplossing voor. Die oplossingen leveren wij, met ervaren adviseurs. Adviseurs die snel denken, praten zonder jargon, heldere teksten schrijven én de handen uit de mouwen steken. Wij ondersteunen tijdelijk waar dat moet en gaan zo snel mogelijk weer, als dat kan. Want communicatie en lobby is een vak, en elk vak kun je leren. Over dat vak kun je heel ingewikkeld en gewichtig doen. Wij zijn daar niet van. Als we ondersteunen doen we dat zonder flauwekul. 

Bart Jochems

Koppelt strategie aan uitvoering. Hij vindt een helder dus beknopt plan mooi, helpt bij de positionering van bedrijf en CEO en de opzet en uitvoering van de communicatie. Kent de politiek, weet wat journalisten drijft en is op z’n best in crisismanagement.

Selma Penseel

Bedrijven, organisaties, politici en bestuurders hebben wat aan Selma als er iets veranderd moet worden in communicatie of lobby. Ze helpt met strategieën maar ook met creatieve en vindingrijke communicatie.

Jaap Stuurwold

Geeft strategisch advies op alle (bestuurlijke en politieke) niveaus. Hij is bedreven in reputatiemanagement en heeft kennis van media, in het Haagse en daarbuiten. Enthousiast, scherp en recht door zee.

Arne Kuijvenhoven

Vindt het een uitdaging om complexe vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken te onderzoeken en inzichtelijk te maken. Om de juiste communicatie- of lobbystrategie te bepalen, maar deze ook te koppelen aan een praktische uitvoering.

Volg ons