Smart&Able Team

Wie zijn wij

Smart&Able wordt geleid door Bart Jochems en Selma Penseel. Het bureau levert strategisch communicatie- en lobbyadvies om de reputatie te verbeteren, te bestendigen of te redden. Smart&Able denkt mee met raad van bestuur, communicatiedirectie, politici. En staat ze met concrete oplossingen terzijde. 

Bart Jochems

Koppelt strategie aan uitvoering. Hij vindt een helder dus beknopt plan mooi, helpt bij de positionering van bedrijf en CEO en de opzet en uitvoering van de communicatie. Kent de politiek, weet wat journalisten drijft en is op z’n best in crisismanagement.

& Lees meer
Selma Penseel

Bedrijven, organisaties, politici en bestuurders hebben wat aan Selma als er iets veranderd moet worden in communicatie of lobby. Ze helpt met strategieën maar ook met creatieve en vindingrijke communicatie.

& Lees meer
Jaap Stuurwold

Geeft strategisch advies op alle (bestuurlijke en politieke) niveaus. Hij is bedreven in reputatiemanagement en heeft kennis van media, in het Haagse en daarbuiten. Enthousiast, scherp en recht door zee.

& Lees meer
Bart Visser

Is gespecialiseerd in het managen van reputaties, issues en media. En dan het liefst wanneer de onderwerpen wat complexer en ingewikkelder zijn.

& Lees meer
Deel deze pagina Tweet plaatsen Update plaatsen